Unieke portretten!

Herkenbaar, opvallend en bijzonder

Een Eye-catcher aan de muur

Zoek jij een bijzonder cadeau voor je partner, familielid of vriend? Of zoek je juist een persoonlijk werk om perfecte invulling te geven aan die lege plek op de muur?

 

Misschien een werk dat voor jou herkenbaar is en daarnaast ontzettend goed binnen jouw interieur past. 

 

Wat de reden ook is, het laten maken van een portret is iets heel bijzonders. Als opdrachtgever kun jij precies datgene laten benadrukken wat jij zo bijzonder vindt.

 

Misschien is dat een bepaalde lichaamshouding of juist een stel prachtige ogen of een bijzondere haarband. Een portret vertelt een persoonlijk verhaal over degene die afgebeeld is en is daarmee ontzettend herkenbaar. 

 

Zou jij graag een portret laten maken? Vul hieronder je gegevens in of lees snel verder!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.
Voeg hier alvast de foto (of foto's) toe die je zou willen portretteren
Portret op canvas volledig gespoten

Hoe maken we jouw portret?

Het portret stemmen we helemaal af op jouw situatie en wensen. 

Dit doen we aan de hand van 3 stappen;

Newspaper art, portret

Stap 1: Vertel me jouw ideeën!

Allereerst ben ik ontzettend benieuwd naar jouw ideeën en wensen bij het portret!

Wil je het portret cadeau geven of is het juist bedoeld voor die witte muur in je eigen huis? Heb je een idee van een foto die je wilt gebruiken?

Daarnaast ben ik benieuwd wat het portret  voor jou gaat betekenen, waar komt het te hangen en wat zou je bijvoorbeeld willen qua kleuren.

Heb je hier nog geen ideeën bij? Geen probleem! Al pratend komen we altijd tot een persoonlijk ontwerp.

Wil je graag voorbeelden zien? Scroll dan snel naar beneden!

Stap 2: Ik maak een opzet voor het portret

Als we alle ideeën hebben doorgesproken maak ik een eerste opzet voor het portret. Deze opzet is nog zonder kleuren maar geeft een goed idee van het uiteindelijke portret en de herkenbaarheid.

Afhankelijk van jouw wensen stuur ik kleurstaaltjes op om de kleurstelling van het portret goed te matchen met jouw interieur.

In deze stap is jouw feedback ontzettend belangrijk. Aan de hand daarvan maak ik eventuele aanpassingen aan het portret en zorgen we dat dit past bij jouw wensen.

 

Portret op canvas met originele foto
portret op canvas, mixed media

Stap 3: Definitief ontwerp!

Ben jij enthousiast na het zien van de eerste opzet en kan je niet wachten tot jouw werk aan de muur hangt? Te gek! Dan ga ik aan het werk met jouw definitieve werk!

Voordat ik hiertoe overga geef ik jou een indicatie van de levertijd, deze wisselt per werk en hangt onder andere af van de complexiteit van het ontwerp en de grootte.

Tijdens de productie houd ik jou op de hoogte van de voortgang!

Is jouw portret klaar? Jij  hoort het meteen! En we maken een afspraak voor de levering!

Interesse? Vul hieronder vrijblijvend je gegevens in!

Vul hieronder jouw gegevens in en ik neem binnen 48 uur contact met je op om je wensen door te spreken!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.
Voeg hier alvast de foto (of foto's) toe die je zou willen portretteren

Vertel me meer!

Bij het maken van de portretten werk ik met een combinatie van verschillende materialen. Zo werk ik altijd met spuitbussen en losse acrylverf die ik op verschillende manieren op het doek aanbreng (bijvoorbeeld met kwasten, paletmessen en sponsen). 

 

Ik houd er altijd van om de portretten een bijzondere en persoonlijke touch mee te geven. De werken maak ik op canvas, deze ondergrond bewerk ik vaak met bijvoorbeeld krantenpapier of stripverhalen die gedeeltelijk in het werk zichtbaar zijn wat mijn portretten speels en bijzonder maakt. Ook gebruik ik bijvoorbeeld afwijkende kleuren om een portret naast super herkenbaar ook net een beetje anders te maken! 

 

Mijn portretten maak ik in 2 verschillende stijlen;

  • Op basis van silhouet. Dit zorgt voor een rustige en super herkenbare basis van het portret. Vaak werk ik hierbij op een ondergrond van kranten omdat dit een erg gaaf effect geeft. De portretten werk ik uit in donkere kleuren en ik laat er specifieke details uit naar voren springen. Denk bijvoorbeeld aan prachtige blauwe ogen of juist een mooie witte trouwjurk. Doordat het silhouet zelf donker is, vallen deze details enorm op waardoor je deze punten extra kunt benaderen. De portretten met silhouet zijn voornamelijk gespoten, details werk ik meestal uit met kwast. 
  • Mixed. Deze stijl is wat vrijer en hierbij maak ik gebruik van verschillende kleuren en technieken. Ook deze portretten maak ik op canvas doek, bij voorkeur een iets groter formaat van ongeveer 100 cmx100 cm (of groter). Los van spuitbussen, gebruik ik bij deze portretten ook sponsen, paletmessen en kwasten.  

Voorbeelden portretten op basis van silhouet

Voorbeelden portretten met gemengde technieken

....bovenstaande voorbeelden zijn bedoeld als inspiratie! Bijna al mijn portretten ontwerp ik in opdracht en zijn daarmee super persoonlijk.

Zoals een klant van mij zei:

"... ik kwam niet verder dan een nog wat abstract idee, meer een uitgangspunt. Door goed te luisteren naar mijn wensen en te praten over de mogelijkheden, lukte het Saskia om mijn idee te vertalen naar een concreet ontwerp. Yes! Dit bleek nou precies wat ik bedoeld had!"

Ellen

Lukt het echt om een ontwerp persoonlijk te maken?

Absoluut! Lees hieronder wat mijn klanten zeggen! 

"Wij hebben een heel mooi werk van Saskia, van Your Art Service gekregen voor onze bruiloft twee jaar geleden.

Het is een persoonlijk schilderij geworden, met prachtige details dat precies bij ons past. 

Het is uniek en ik heb nog niet eerder iets dergelijks gezien. 

Je kunt zien dat het werk met passie is gemaakt, net zoals alle andere werken die Saskia maakt.

Ik weet zeker dat we in de toekomst nog andere werken bij Your Art Service zullen kopen.

Ik raad Your Art Service daarom ook 200% aan."

Daphne

Portret op canvas van foto
Portret op canvas, newspaper art

"Het portret is echt zo sprekend Olivia! Super mooi om te zien, die krijgt een mooi plekje in huis!"

Eelco

"Ik was erg blij met het cadeautje dat ik vond op de site van Your Art Service.

Ik zocht iets passends qua kleurstelling, iets dat  persoonlijk zou overkomen ook……

Persoonlijk aansprekend werd het ❣️
Dank Saskia dat je zo snel een fraaie lijst hebt kunnen verzorgen ook
Het is  een groot succes geworden."

Kitty

Newspaper art Amy winehouse

Wil je meer ervaringen van klanten lezen? Klik hier!

Wil jij dit ook? Vul hieronder vrijblijvend je gegevens in!

Wil je graag meer weten? Vul hieronder jouw gegevens in en ik neem binnen 24 uur contact met je op om je wensen door te spreken!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.
Voeg hier alvast de foto (of foto's) toe die je zou willen portretteren

Hoe gaan we precies jouw portret maken?

Portret op canvas met originele foto

Vul het contactformulier hieronder in. Ik neem binnen 24 uur contact met je op en ben ontzettend benieuwd naar jouw wensen en ideeën! 

Heb je al ideeën over het portret? Zet het alvast kort in het opmerkingen veld! Heb je juist geen ideeën? Geen probleem, we maken samen een ontwerp!

Als we jouw ideeën hebben besproken ga ik aan de slag met een eerste opzet voor jouw portret. Voor de eerste opzet vraag ik een aanbetaling van 50%, dit om de materiaalkosten alvast grotendeels te dekken. 

Deze eerste opzet stuur ik jou toe per mail. Jouw feedback hierop is heel belangrijk! Aan de hand daarvan maak ik aanpassingen om te zorgen dat het portret aansluit bij jouw wensen.  Als het ontwerp helemaal naar wens is ga ik door met het definitieve portret! 

Als ik ga starten met het definitieve portret geef ik een indicatie van de levertijd. Dit hangt af van de complexiteit en de grootte van jouw portret. Tijdens het proces houd ik jou op de hoogte door middel van foto's en berichten tussendoor! Van tevoren spreken we een vaste prijs af, het laatste deel hiervan betaal je pas als het schilderij volledig af is. 

"De prachtige blauwe ogen van mijn dochter spatten van het schilderij af! Zo leuk om elke dag naar haar mooie koppie te kunnen kijken aan de muur! De krantenachtergrond geeft een heel bijzonder effect."

Saskia

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een portret?

De kosten van het portret hangen af van de grootte, complexiteit en het aantal personen dat je wilt laten portretteren. De kosten van een portret starten rond de €95,- voor een klein portret van één persoon. Je kan me altijd mailen voor een vrijblijvende offerte via saskia@yourartservice.nl.

Kan ik het totale bedrag ook achteraf betalen?

Ik vraag een aanbetaling van 50% vooraf om het eerste ontwerp te maken. Dit omdat ik voor het ontwerp al materialen moet aanschaffen en bijvoorbeeld het doek al wil inkopen. De restbetaling doen we wel achteraf als het werk helemaal af is en jij helemaal tevreden!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn portret ontvang nadat ik deze heb besteld? 

De productietijd hangt af van een aantal zaken, waaronder het formaat van het werk en de complexiteit (1 of meer personen en details die je bijvoorbeeld wilt verwerken). Daarnaast hangt het af van het aantal opdrachten dat ik op dat moment heb lopen, het portretteren blijft mensenwerk waar veel uren inzitten waardoor dit langer kan duren. Ik geef altijd een indicatie van de levering als ik het definitieve werk ga maken, als er data zijn waarvoor je het werk wilt hebben, kun je dit vooraf aangeven zodat ik hier rekening mee kan houden in mijn planning. Normaal gesproken is het portret binnen een maand klaar nadat het ontwerp is goedgekeurd.

Kan je met iedere foto werken? 

Bijna alle foto's! Hier kijken we altijd samen naar voor ik overga tot het maken van het ontwerp.

Wat betaal ik voor de verzending van het portret?

Helemaal niks! Verzending is helemaal gratis, zodat jij optimaal kunt genieten van jouw prachtige portret!

Op wat voor doek wordt het portret gemaakt?

Ik werk op canvas doeken, mocht je hiervoor andere wensen hebben dan kunnen we dit uiteraard bespreken!

Kan je mijn portret ook inlijsten? 

Zeker kan ik dat! Stuur me even een berichtje als je dit graag wilt via saskia@yourartservice.nl.

Tof dit! maar wie ben ik?

Hi! Ik ben Saskia en ik  ben Spray Paint Artist!

Al een aantal jaren ben ik in de weer met Spray Paint bussen om creatieve creaties te maken. Toen mijn dochter geboren werd, heb ik het maken van portretten ontdekt. Ik wilde namelijk ontzettend graag haar lieve gezichtje vereeuwigen en op een bijzondere manier aan de muur hangen.

Het maken van een portret van haar wilde ik combineren met mijn passie voor Spray Paint. Bij mijn eerdere ontwerpen maakte ik al regelmatig gebruik van sjablonen, maar meestal waren dit simpele vormen van bijvoorbeeld dieren. Met een foto van Phéline ben ik aan de slag gegaan om te kijken of ik ook een complexer sjabloon kon tekenen van verschillende lagen om haar gezicht echt herkenbaar en mooi in beeld te kunnen brengen.

Het portret werd een enorm succes, niet alleen bij onszelf maar ook bij de mensen die langskwamen en het portret zagen hangen. Ik kreeg steeds meer opdrachten om soortgelijke portretten te maken en ik begon me te realiseren dat ik met mijn portretten ook veel kan betekenen voor de mensen om me heen!

Toen ik mijn eigen bedrijf begon heb ik dan ook geen moment getwijfeld en heb ik de portretten meteen opgenomen in mijn assortiment. Ik vind het zo ontzettend gaaf om de mensen om me heen blij te kunnen maken met een persoonlijk portret! Een echt herkenbaar werk doet namelijk zo ontzettend veel voor je huis en vooral het gevoel dat je daarbij krijgt!

Mag ik voor jou ook prachtig portret maken? Stuur me een berichtje! Ik antwoord binnen 24 uur!

 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.
Voeg hier alvast de foto (of foto's) toe die je zou willen portretteren
Saskia van der Vorm, kunstenaar, spray paint artist
Chat openen
Hallo, welkom op onze website!
Kunnen we je helpen?