geboortefilmpje gepersonaliseerd

Vertel jullie unieke verhaal met zandtoveren

Een zandfilmpje als geboortekaartje

De geboorte van jullie kleine meisje of jongen is een belangrijke gebeurtenis! Met een bijzonder en uniek geboortekaartje willen jullie de mensen om je heen laten weten dat jullie prachtige kindje er is. 

 

Met een zandfilmpje als alternatief geboortekaartje hebben jullie een origine en duurzame manier om dit bijzondere nieuws te delen met vrienden en familie. 

 

We passen het duurzame geboortekaartje compleet aan naar jullie wensen zodat dit digitale kaartje helemaal past bij jullie en jullie kindje!

 

Jouw gepersonaliseerde zandfilmpje wordt een betoverende ervaring die iedereen mag (en wil) zien!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Wat is een zandfilmpje als geboortekaartje precies?

Een gepersonaliseerd zandfilmpje als geboortekaartje is een super originele en duurzame manier om de geboorte van jouw zoon/ dochter te delen. 

 

Wij maken voor jullie een uniek en persoonlijk filmpje van 1 tot 2 minuten. Dit gepersonaliseerde geboortefilmpje wordt gemaakt door middel van zogenaamd zandtekenen. Zand en licht bieden een unieke mogelijkheid om in beelden een gebeurtenis uit te drukken. Nog betoverender wordt het als je de juiste muziek toevoegt. 

 

Het gepersonaliseerde geboortekaartje bestaan uit drie delen. Deel 1: waar en hoe hebben jullie elkaar ontmoet. Deel 2: Jullie zwangerschap. Deel 3: Een nestje met daarin jullie gezin en de informatie over de geboorte van jullie zoon/dochter.
Deze drie delen worden geheel naar jullie wensen gemaakt.

Dit digitale geboortekaartje kan je makkelijk delen via social media of via de mail of Whatsapp. Het is een duurzaam geboortekaartje en bespaart bovendien geld. Je hoeft geen geboortekaartjes te laten drukken en verzenden. Daarnaast is deze gepersonaliseerde geboorte video uniek voor jullie!

Wil jij ook zo’n geboortefilmpje met personalisatie?

Mail me op info@yourartservice.nl of vul het formulier in, dan nemen we binnen 48 uur contact met je op om je wensen door te nemen. Ook als je vragen hebt, beantwoord ik die natuurlijk graag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

"... Wat een bijzonder zand filmpje is er voor mij gemaakt. Ik was zo enthousiast en gelukkig ermee.."

Veerle

hoe maken we jouw digitale geboortekaartje?

Een van de voordelen van een gepersonaliseerde video is dat we het ontwerp ervan afstemmen op jouw specifieke situatie. Om jouw digitale geboortekaartje super persoonlijk te maken werken we in 3 stappen;

Zandfilmpje, gepersonaliseerd geboortekaartje

Stap 1: Vertel ons jouw wensen!

Vul onderstaand formulier in en vertel ons alvast over jouw wensen voor het digitale geboortekaartje.

Heb je zelf nog geen ideeën? Geen probleem! We denken graag met je mee!

Stap 2: Contact!

Nu is het onze beurt! We nemen na jouw aanvraag altijd contact met je op.

We bespreken jullie verhaal en hoe de geboorte video eruit moet komen te zien en wat jullie wensen zijn met betrekking tot muziek.

Zandfilmpje digitaal geboortekaartje
Zandfilmpje digitaal geboortekaartje

Stap 3: We gaan jullie digitale geboortekaartje maken!

Wij maken het digitale geboortekaartje vóór de geboorte van jullie kindje helemaal naar jullie wens klaar.

Na de geboorte maken we de geboortevideo helemaal voor jullie af en ontvangen jullie binnen 48 uur jullie persoonlijke zandfilmpje als duurzaam geboortekaartje. Klaar om met iedereen te delen!

Wil jij ook een zandfilmpje als geboortekaartje?

Mail me op info@yourartservice.nl of vul het formulier in, dan neem ik binnen 48 uur contact met je op om je wensen door te nemen. Ook als je vragen hebt, beantwoorden wij die natuurlijk graag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Vertel me meer!

Een zandfilm als gepersonaliseerd geboortekaartje bestaat uit drie delen. In de voorbeelden zie je deze ook duidelijk terugkomen.

Het eerste deel van jullie geboortefilmpje beschrijft jullie ontmoeting of specifieke situatie. Hebben jullie elkaar ontmoet tijdens een wandeling langs de Amsterdamse grachten? Sloeg de vonk over tijdens een skievakantie? Willen jullie een specifieke foto van jullie nagemaakt in zand of ontmoette jullie elkaar tijdens het drinken van een biertje op het WK?
Dat alles kan in dit eerste gedeelte. Als we contact hebben bespreken we jullie wensen.

Het eerste deel...

...beschrijft jullie ontmoeting of specifieke situatie.

Hebben jullie elkaar ontmoet tijdens een wandeling langs de Amsterdamse grachten? Sloeg de vonk over tijdens een skivakantie? Willen jullie een specifieke foto van jullie nagemaakt in zand of ontmoetten jullie elkaar tijdens het drinken van een biertje op het WK?

Dat alles kan in dit eerste gedeelte van jullie gepersonaliseerde digitale kaartje. Als we contact hebben bespreken we uiteraard jullie wensen.

Zandfilmpje digitaal geboortekaartje
Zandfilmpje gepersonaliseerd geboortekaartje

Het tweede deel... 

... laat jullie liefde voor de nog ongeboren baby en elkaar zien en is op verschillende manieren te illustreren.

Met de juiste muziek vormt dit tweede gedeelte van van jullie geboortefilmpje de romantische noot.

Hij die de buik een kusje geeft? Vier handen op 1 buik of misschien maken we een beeld waarbij hij in paniek is terwijl de buik maar blijft groeien. Ook hier bepalen jullie wat passend is.

Het derde en belangrijkste deel...

... is jullie nestje! Jullie nest met een kleintje.

Dit laatste deel van het geboortefilmpje wordt uniek gemaakt door de gegevens van jullie kindje. De naam, geboortedatum en eventuele andere tekst of gegevens komen in dit deel. We bespreken hiervan zoveel mogelijk voor, wat we nog niet weten wordt na de geboorte van jullie kleintje aan ons doorgegeven.

geboortefilmpje, digitaal geboortekaartje

De eerste twee delen van het geboortekaartje ontvangen jullie vóór de geboorte van jullie kindje. Het volledige geboortefilmpje krijgen jullie uiteraard als het filmpje helemaal af is. Dit is altijd 48 uur nadat jullie de laatste gegevens aan ons doorgegeven hebben.

"... ik kwam niet verder dan een nog wat abstract idee, meer een uitgangspunt. Door goed te luisteren naar mijn wensen en te praten over de mogelijkheden, lukte het Saskia om mijn idee te vertalen naar een concreet ontwerp. Yes! Dit bleek nou precies wat ik bedoeld had!"

Ellen

Wil jij ook zo’n zandfilmpje, met personalisatie?

Stuur me een mail op info@yourartservice.nl of vul het formulier in, dan neem ik binnen 48 uur contact met je op om je wensen door te nemen. Ook als je vragen hebt, beantwoorden we die natuurlijk graag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Lukt het echt om een ontwerp persoonlijk te maken?

Absoluut! Lees hieronder wat mijn klanten zeggen! 

"We hadden een uitstekende ervaring met Saskia.

We hadden een heel uniek ontwerp en verzoek en ze heeft onze wensen perfect uitgevoerd.

Ze hield ons op de hoogte van de voortgang en stuurde ons onderweg foto's van de voortgang"

Rachel

Zandfilmpje digitaal geboortekaartje
zandfilmpje huwelijk

"Wat een bijzonder zandfilmpje is er voor mij gemaakt. Ik was zo enthousiast en gelukkig er mee.

Heb er een voor de bruiloft van mijn broertje laten maken (veel complimenten gekregen) en dat was een heel bijzonder cadeau om te geven. En nu voor mijn afstudeerwerkstuk heb ik er nog een laten maken. Het is iets heel dierbaars en speciaal.

De samenwerking was erg prettig en beide keren een fantastisch eindresultaat. Dankjewel!"

Veerle

"Voor het huwelijk van mijn beste vriendinnetje heb ik een zandfilmpje laten maken.

In het filmpje lieten we het verhaal van het bruidspaar vertellen. Ik ben echt super blij met het resultaat! Het bruidspaar was compleet verrast!

Het filmpje is super origineel en een blijvende herinnering!"

Saskia

Voorbeeld zandfilmpje

Wil je meer ervaringen van klanten lezen? Klik hier!

Wil jij ook zo’n zandfilmpje, met personalisatie?

Vul het formulier in, dan nemen we binnen 48 uur contact met je op om je wensen door te nemen. Ook als je vragen hebt, beantwoorden  wij die natuurlijk graag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Hoeveel kost een geboortefilmpje gepersonaliseerd?

De kosten van een gepersonaliseerde geboortefilmpje hangen heel erg af van jouw wensen mbt lengte en details.

De meeste geboortefilmpjes komen uit rond de 200,- euro, voor een filmpje van ongeveer 2 minuten. De kosten kunnen wat hoger uitvallen als er bijvoorbeeld veel scènes zijn met veel details. Het weergeven van herkenbare personen vergt altijd wat meer tijd bijvoorbeeld.

Hier informeren we je graag over! Vul het formulier hieronder vrijblijvend in we maken voor jou een persoonlijk prijsvoorstel!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

"...Het is uniek en ik heb nog niet eerder iets dergelijks gezien. Je kunt zien dat het werk met passie is gemaakt, net zoals alle andere werken die Saskia maakt." 

Daphne

Chat openen
Hallo, welkom op onze website!
Kunnen we je helpen?