Over mij!

Wie ben ik?

Hi! Mijn naam is Saskia van der Vorm en met veel trots heb ik mijn bedrijf "Your Art Service" opgericht!

 

Your Art Service staat voor kunst in een persoonlijk "YAS"je. Kunst is namelijk ontzettend persoonlijk en ik ben van mening dat een gepersonaliseerd stuk, dat voor jou een verhaal vertelt, ontzettend veel kan toevoegen aan je omgeving. 

 

Kunst kan je ophangen aan de muur maar kan ook voorkomen in veel alledaagse voorwerpen. Met mijn kunst wil ik voor jou een verbinding maken tussen enerzijds wat decoratief, mooi en herkenbaar is en anderzijds wat praktisch is. Deze twee kunnen namelijk prima samen en zullen jou hoe dan ook een enorme glimlach geven als je de ruimte binnenloopt!

Saskia van der Vorm, kunstenaar, spray paint artist
Mijn eerste Spray Paint
Mijn eerste Spray Paint

HOE HET BEGON...

Zo'n 5 jaar geleden zag mijn leven er heel anders uit! Ik was 27, had de halve wereld gezien tijdens een wereldreis en was aan mijn carrière aan het bouwen bij een grote corporate. Ik had veel ambitie, wilde ontzettend veel en had continue als doel om promotie te maken en "door, door, door" te gaan. Ik wilde de beste zijn in mijn vak en wel nu!

 

Mijn mooie carrière bij bovengenoemde corporate eindigde in een burn-out. In de tijd die volgde, kwam ik erachter dat tekenen en schilderen me ontzettend veel energie geeft!

 

Ik was altijd al met tekenen bezig en zat graag onder de verf maar ik had nooit eerder gemerkt dat dit me zoveel voldoening geeft. Toen een vriendin me een aantal bussen Spray Paint gaf om wat mee te experimenteren kwam mijn creativiteit helemaal los. Ik werd zo enthousiast van het materiaal en de verschillende mogelijkheden dat ik inmiddels al lang niet meer kan spreken over een "uit de hand gelopen hobby" maar over een passie! 

Betoverende glimlach!

Dat experimenteren dat deed ik en door de enorme hoeveelheid aan mogelijkheden die Spray Paint biedt kon ik eindelijk mijn ideeën goed op papier zetten. Ik experimenteerde met kleuren, texturen, materialen, het maken en gebruiken van sjablonen en zoveel meer. Mijn eerste werken gaf ik weg aan vrienden en familie voor verhuizingen, huwelijksfeesten of baby showers.

Al snel kreeg ik mijn eerste opdracht en kwam ik erachter dat ik met mijn kunst een enorme glimlach kan toveren op het gezicht van mijn klanten. Dit vond ik zo ontzettend gaaf dat het naar meer smaakte!

Het idee van een eigen bedrijf speelde in mijn hoofd maar ik had nog een extra "trigger" nodig voordat ik echt voor mezelf kon starten. Begin 2019 raakte ik zwanger van onze perfecte dochter! Kort daarna overleed echter plotseling mijn vader. Hij was echt mijn maatje en een groot voorbeeld voor me waardoor er een erg zware periode volgde. In deze periode realiseerde ik me dat ik mijn toenmalige baan leuk vond maar dat mijn hart daar niet lag. Ik wilde een voorbeeld zijn voor mijn dochter, zoals mijn vader dat voor mij was, en laten zien dat je alles kan bereiken in je leven, als je er maar zelf in gelooft.   

Na mijn verlof eindigde mijn baan en dat vond ik helemaal prima, dit was namelijk voor mij het startsein om toch echt voor mezelf te kiezen. Op dit moment werk ik samen met fantastische klanten om voor hun herkenbare kunst te maken met Spray Paint waar zij een glimlach van op hun gezicht krijgen. Die glimlach tovert bij mij een nog bredere glimlach op mijn gezicht want… mijn werk is het aller aller tofste dat er is!

Saskia van der Vorm, kunstenaar, spray paint artist

Contact

Kan ik iets voor je betekenen of heb je vragen? Laat het me weten! Ik kom graag met je in contact!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Chat openen
Hallo, welkom op onze website!
Kunnen we je helpen?