Veelgestelde vragen

Speelgoedkisten

Hoeveel kosten deze kisten? 

De kosten van een speelgoedkist hangen af van het formaat van de kist en jullie wensen. Voor een ontwerp op basis van een geboortekaartje gelden de volgende prijzen;

  • Middel:  L48 cm x W26 cm x H36 cm € 175,-
  • Groot:  L64 cm x W35 cm x H45 cm € 195,-
  • XXL :  L75 cm x W43 cm x H53 cm € 230,-

Standaard beschilder ik de bovenzijde en de voorzijde van de speelgoedkist. De zijkanten en de achterzijde van de kist zullen in een bijpassende kleur beschilderd worden. Uiteraard is het  mogelijk om ook deze kanten gedetailleerd te beschilderen, dan geldt er een meerprijs van € 39,- per kant. Wil je een volledig eigen ontwerp? Leuk! Ik denk graag met je mee; voor €50,- extra ongeacht het formaat maak ik een volledig eigen ontwerp dat aansluit bij jouw wensen.

Is het eerste ontwerp echt helemaal gratis?

Jazeker! Voordat we overgaan tot het maken van de kist werk ik het ontwerp gratis voor jou uit. Pas na goedkeuring van het ontwerp gaan we over op de daadwerkelijke productie!

Kan de deksel van de speelgoedkist dichtklappen op de kinderhandjes?

Ja dat kan! Het is nog nooit voorgekomen maar de kisten kunnen standaard makkelijk open gemaakt worden en dus ook dichtklappen. Om het dichtklappen veilig te maken heb ik een extra optie om een softclose scharnier in te bouwen. Ik maak dan een scharnier in de kist waardoor deze wat zwaarder open gaat en nooit uit zichzelf zomaar dicht kan klappen. Deze optie is beschikbaar in de webshop als je overgaat tot aanschaf!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn kist ontvang nadat ik deze heb besteld? 

De productietijd hangt af van een aantal elementen, waaronder de complexiteit van het ontwerp, droogtijd van verschillende lagen en daarnaast het aantal opdrachten dat ik heb lopen. Alle kisten worden met de hand en met heel veel liefde gemaakt waardoor hier de nodige tijd in gaat zitten. Normaal gesproken kan ik de speelgoedkist binnen ongeveer 2 maanden bij jou thuisbezorgen nadat we het ontwerp hebben goedgekeurd. Ik geef jou na het ontwerpen altijd een indicatie van de levering. Mocht je de kist nodig hebben voor een speciale gelegenheid, laat me dit dan weten dan probeer ik het in te plannen!

Kan ik ook zelf een kist aanleveren?

Jazeker! Geen probleem! En zelfs heel erg leuk! Heb jij een kist in huis staan die wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Stuur me dan een berichtje via het contact formulier of saskia@yourartservice.nl, met een foto van de betreffende kist en wat voor wensen je ongeveer hebt. Ik beantwoord je berichtje binnen 48 uur en we kijken samen naar de mogelijkheden voor het bewerken. De kosten van het bewerken van de kist hangen af van de grootte, je wensen en daarmee het aantal uren dat ik verwacht hiermee bezig te zijn! Van tevoren spreken we een vaste prijs af zodat jij precies weet waar je aan toe bent!

Wat betaal ik voor de verzending van deze kisten?

Verzending van Middel en Grote kisten kost € 8,90. De verzending van XXL kisten kost €15,-.

De kisten worden uiteraard goed en stevig verpakt in een kartonnen doos en worden aangetekend en verzekerd verstuurd met PostNL.

Wat voor materiaal gebruik je op de kist en is dit veilig voor kinderen? 

Yes helemaal! Dit vind ik ontzettend belangrijk! Ik bewerk de kisten met Spray Paint Acryl verf. Deze verf is na het drogen niet gevaarlijk voor kinderen of huisdieren. Om de kisten te beschermen spuit ik hier een extra laag vernis overheen, hierdoor komt er een lichte glans over de kist en is de verf beschermt tegen uv-stralen en beschadigingen.

Muurschilderingen

Hoeveel kosten de muurschilderingen?

 

De kosten van een muurschildering hangen af van het formaat, de ondergrond en de detaillering. Vooraf spreken we de kosten van de muurschildering af. De meeste muurschilderingen kunnen we met 2 personen in 1 dag zetten, maar zoals gezegd hangt dit af van de detaillering en het formaat van de gewenste schildering. De kosten voor een schildering zijn 450,- per persoon per dag, daarnaast gelden er reiskosten van 0,21 per km vanaf ons atelier in Weesp. 

 

Is het eerste ontwerp echt helemaal gratis?

 

Jazeker! Voordat we overgaan tot het maken van de schildering werken we het ontwerp gratis voor jou uit. Pas na goedkeuring van het ontwerp gaan we over op de daadwerkelijke zetten!

 

Hoe lang is de wachttijd?

 

Dit verschilt per keer, maar we geven bij het maken van het ontwerp altijd een indicatie van wanneer we de schildering kunnen gaan zetten. Normaal gesproken is het zetten van de schildering binnen 2 maanden mogelijk. 

 

Kan ik ook een ontwerp aanleveren? 

 

Jazeker! Heel erg leuk! Als je een foto stuurt van jouw wensen en het ontwerp dat je graag zou willen verwerken in de muurschildering dan kijken wij met je mee naar de mogelijkheden!

 

Wat voor materiaal gebruik je voor het schilderen en is dit veilig voor kinderen? 

 

Yes helemaal! Dit vinden we ontzettend belangrijk! De schilderingen zetten we met Acryl verf, dit heeft een korte droogtijd (een aantal uur) en is daarna helemaal veilig voor kinderen! Daarnaast kan het ook afgenomen worden met een licht vochtige doek mocht er vervuiling op de schildering komen. 

 

Op wat voor ondergronden kunnen jullie werken?

 

Wij kunnen op bijna alle ondergronden schilderen. Het fijnste werken we op glad renovlies behang maar behang met een structuur erin is vaak ook mogelijk (weet wel dat je de structuur door de verf heen blijft zien en dat dit type ondergrond langer duurt om te bewerken). We kunnen ook werken op stucwerk. 

 

Hele schuine muren of muren boven een trapgat schilderen we alleen in overleg en als deze goed bereikbaar zijn voor ons. 

 

De schilderingen worden het moois op een witte/ lichte ondergrond. Muren met een hele donkere ondergrond zijn ook mogelijk om te beschilderen maar houd er rekening mee dat we hiervoor meerdere lagen verf moeten gebruiken voor de dekking, dit zal daardoor meer tijd in beslag nemen (en daardoor hogere kosten met zich meebrengen). 

 

Wat moeten we in huis hebben voor het schilderen?

 

Het is voor ons praktisch als er een ladder/ trap in huis is waar mee we het plafond kunnen bereiken. Maar indien deze niet aanwezig is, nemen we onze eigen trap mee. Verder is het voor ons handig als stromend water, elektra en wifi aanwezig zijn (voornamelijk relevant bij nieuwbouw woningen). Daarnaast is het voor ons handig als eventuele ramen verblind kunnen worden ivm de mogelijkheid om het ontwerp op de muren te projecteren.

 

Maar geen zorgen, dit soort dingen bespreken we allemaal voordat we starten!

Staat jouw vraag er niet bij?

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Chat openen
Hallo, welkom op onze website!
Kunnen we je helpen?