yourartservice.nl

Kraamcadeau; gepersonaliseerd naar jouw geboorte kaartje!

"Hoe leuk is het om je geboortekaartje om te laten toveren in iets tastbaars!"

Anouk en Lynn

Een kraamcadeau gepersonaliseerd; uniek en stijlvol

De geboorte van jouw kindje is een ontzettend bijzondere ervaring! Het geboortekaartje is dan ook met veel zorg uitgekozen. 

 

Met een gepersonaliseerd kraamcadeau naar het geboortekaartje, tover je dit kaartje om in iets tastbaars!

Met deze kraamcadeaus heb je een uniek en herkenbaar cadeau waar met veel plezier naar gekeken zal worden!

 

De gepersonaliseerde geboortecadeaus maken we precies in de stijl van het geboortekaartje. De unieke details/ bijzondere illustraties en persoonlijke tekst laten we zo veel mogelijk terugkomen!

 

Jouw gepersonaliseerde kraamcadeau wordt een eyecatcher die iedereen mag (en wil) zien!

hoe maken we jouw kraamcadeau gepersonaliseerd?

Een van de voordelen van een gepersonaliseerd geboortecadeau is dat we het ontwerp ervan helemaal afstemmen op jouw specifieke wensen. Jouw cadeau roept herkenbaarheid op en is mooi om te zien voor jou en je kindje!

Om jouw kraamcadeau super persoonlijk te maken werken we in 3 stappen;

Speelgoedkist naar geboortekaartje Lucas

Stap 1: Kies jouw kraamcadeau

We hebben verschillende gepersonaliseerde geboortecadeaus beschikbaar! Laat ons weten welk item we voor jou mogen personaliseren. Zo is er een keuze uit;

  • Speelgoedkist
  • Spaarpotje
  • Boomstammetje

Stap 2: Vul het formulier in en vertel ons jouw wensen

Geef in onderstaand contactformulier aan naar welk gepersonaliseerd kraamcadeau jouw voorkeur uitgaat.

Vertel ons over jouw wensen; wil je geboortedatum, gewicht en tijd er bijvoorbeeld ook bij hebben? Of gaat het alleen om de naam en een illustratie?

Speelgoedkist Sofie naar geboortekaartje
Spaarpotje kraamcadeau gepersonaliseerd geboortekaartje

Stap 3: Contact!

Aan de hand van jouw aanvraag nemen we contact met je op om je wensen definitief af te stemmen en om een foto van het geboortekaartje te ontvangen.

Dit doen we per mail. Bij een geboortekist vragen we soms om een fysiek kaartje toe te sturen als de kleur bijvoorbeeld niet helemaal duidelijk is op de foto.

Ook sturen we de factuur toe voor jouw bestelling. Na ontvangst van betaling gaan we aan de slag met jouw unieke gepersonaliseerde geboortecadeau!

Wil jij ook zo’n kraamcadeau, met personalisatie?

Mail ons op info@yourartservice.nl of vul het formulier in, dan nemen we binnen 48 uur contact met je op om je wensen door te nemen. Ook als je vragen hebt, beantwoorden wij die natuurlijk graag!

"... Ik heb veel naar kisten gezocht maar bij jou kisten denk ik nu pas echt wauw dit wil ik..."

Sabrina

Vertel me meer!

Welke gepersonaliseerde kraamcadeaus hebben we beschikbaar? We bieden speelgoedkisten, spaarpotjes en boomstammetjes aan als gepersonaliseerd kraamcadeau. 

Een speelgoedkist als gepersonaliseerd kraamcadeau!

We bieden de gepersonaliseerde speelgoedkisten aan in drie formaten; middel, groot en XXL. De kisten beschilderen we met de hand met de details van het geboortekaartje.

Nadat we een foto van het geboortekaartje hebben ontvangen, informeren we je altijd over onze plannen qua beschildering. Eventuele extra wensen kunnen altijd aangegeven worden!

De geboortekisten als gepersonaliseerd kraamcadeau bieden we aan voor de volgende bedragen exclusief verzendkosten;

  • Middel:  L48 cm x W26 cm x H36 cm € 175,-
  • Groot:  L64 cm x W35 cm x H45 cm € 195,-
  • XXL :  L75 cm x W43 cm x H53 cm € 230,-

Bij de speelgoedkisten bewerken we standaard de bovenzijde en de voorzijde van de kisten. De zij- en achterkanten worden in een bijpassende kleur geverfd. Bewerking van deze kanten is uiteraard wel mogelijk tegen een meerprijs van € 39,- per kant.

De levertijd voor de geboortekisten bedraagt ongeveer 4- 6 weken. Heb je de kist eerder nodig? Laat het ons weten en we kijken naar de beschikbaarheid!

Wil je graag een kist laten beschilderen in een vrij ontwerp, los van het geboortekaartje? Kijk op deze pagina voor meer informatie!

Spaarpotjes als uniek kraamcadeau!

We bieden gepersonaliseerde spaarpotjes aan in drie vormen; spaarvarkentje, eenhoorn en in de vorm van een olifantje.  De spaarpotjes beschilderen we met de details van het geboortekaartje. Nadat we een foto van het kaartje hebben ontvangen, informeren we je altijd over onze plannen qua beschildering. Eventuele extra wensen kunnen altijd aangegeven worden!

De spaarpotjes als gepersonaliseerd kraamcadeau bieden we aan voor een bedrag van € 59,- inclusief verzending binnen Nederland. De levertijd voor spaarpotjes is ongeveer 2 weken. Heb je  het potje eerder nodig? Laat het ons weten en we kijken naar de beschikbaarheid.

Gepersonaliseerd kraamcadeau boomstammetje naar geboortekaartje

Boomstammetjes als kraamcadeau gepersonaliseerd!

De boomstammetjes die beschikbaar zijn als kraamcadeau, hebben een diameter van 21 cm.

De boomstammetjes worden met de hand beschilderd naar het geboortekaartje. We informeren je altijd vooraf over onze ideeën qua beschildering. Eventuele extra wensen kunnen uiteraard altijd aangegeven worden!

De boomstammetjes als gepersonaliseerd kraamcadeau bieden we aan voor € 49,- inclusief verzendkosten, exclusief montagehaakje (€5,- extra kosten). De boomstammetjes kunnen opgehangen worden aan de muur of neergezet worden op bijvoorbeeld een plankje of kast.

De levertijd voor de boomstammetjes is ongeveer 2 weken. Heb je het stammetje eerder nodig? Laat het ons weten en we kijken naar de beschikbaarheid.

Vertel ons vooral jouw wensen of ideeën; Zoals een klant van mij zei:

"... ik kwam niet verder dan een nog wat abstract idee, meer een uitgangspunt. Door goed te luisteren naar mijn wensen en te praten over de mogelijkheden, lukte het Saskia om mijn idee te vertalen naar een concreet ontwerp. Yes! Dit bleek nou precies wat ik bedoeld had!"

Ellen

Wil jij ook zo’n kraamcadeau, met personalisatie?

Stuur me een mail op info@yourartservice.nl of vul het formulier in, dan neem ik binnen 48 uur contact met je op om je wensen door te nemen. Ook als je vragen hebt, beantwoord ik die natuurlijk graag.

Lukt het echt om een ontwerp persoonlijk te maken?

Absoluut! Lees hieronder wat mijn klanten zeggen! 

"We hebben aan Saskia gevraagd om een speelgoed kist te maken, met het geboorte kaartje van ons dochtertje hierin verwerkt.

De kist is echt ontzettend gaaf geworden en we zijn super blij met het eindresultaat!

Saskia heeft een mooi ontwerp gemaakt, wat ze in overleg heeft gedaan en waar we de ruimte kregen om eventuele aanpassingen door te geven.

Tussentijds kregen we ook wat foto's ter update, super leuk!

We zouden Saskia zeker aanraden!"

Rivke

Speelgoedkist Nillah naar geboortekaartje
Geboortekist voor Bram naar het geboortekaartje

"We zijn ontzettend blij met de prachtige speelgoedkist die Saskia voor ons gemaakt heeft.

Het is heel goed zichtbaar dat ze plezier heeft in het maken van deze kunstwerken. Ze heeft de tijd genomen om onze wensen in kaart te brengen, zelf research gedaan naar het thema en kwam steeds met leuke ideeën, die ze dan altijd even met ons afstemde.

Een heus (persoonlijk) kunstwerk in onze woonkamer, gebaseerd op het geboortekaartje van ons zoontje. Echt een aanrader!"

Jeroen

"Wij vinden onze kist die we hebben laten maken echt geweldig en super mooi. Daar gaat onze kleine meid nog veel plezier van hebben!
Bedankt voor deze mooie speelgoed kist!"

Sarina

Speelgoedkist Melody naar geboortekaartje
Speelgoedkist gepersonaliseerd Raad eens hoeveel ik van je hou

" Vandaag hebben wij de speelgoedkist gegeven aan mijn neefje. Mijn broertje en schoonzus zijn enorm blij met het cadeau. De beschildering op de kist in combinatie met het knuffeltje en het boekje vinden zij erg mooi. Mijn broertje vind het het heel mooi dat de diertjes etc zo in details zijn afgewerkt. Kortom een geslaagd cadeau.

Nogmaals enorm bedankt voor je snelle reacties, je creatieve ideeën en goede service.

Mocht ik in de toekomst nog zoiets cadeau willen geven kom ik zeker bij je terug!"

Kim

"Woooow wat een superleuk en origineel cadeau! Dankjewel en complimenten voor de maker!"

Laila

Spaarpotje kraamcadeau gepersonaliseerd geboortekaartje

Wil je meer ervaringen van klanten lezen? Klik hier!

Wil jij ook zo’n kraamcadeau met personalisatie?

Vul het formulier in, dan nemen we binnen 48 uur contact met je op om je wensen door te nemen. Ook als je vragen hebt, beantwoorden we die natuurlijk graag!

Hoe wordt een kraamcadeau gepersonaliseerd?

Spaarpotje kraamcadeau gepersonaliseerd geboortekaartje

Vul het formulier hieronder in of stuur een mailtje naar info@yourartservice.nl

Kies het kraamcadeau dat jij graag wilt laten personaliseren

Na jouw aanvraag nemen we contact met je op! We vragen je om een foto van het geboortekaartje en we spreken jouw wensen door!

Per mail ontvang je de factuur en een betaallink, na ontvangst van betaling gaan we definitief voor je schilderen

Vooraf informeren we je altijd over de levertijd. Als het item klaar is ontvang je deze vanzelf per post (of kan je deze komen ophalen als dat is afgesproken). 

Hoeveel kost een kraamcadeau gepersonaliseerd?

De kosten van een gepersonaliseerd kraamcadeau hangen uiteraard af van het gekozen cadeau en jouw wensen.

Spaarpotjes: (afmeting circa 12*12 cm)  € 59,- inclusief verzending

Boomstammetjes: (diameter circa 21 cm) € 49,- inclusief verzending, exclusief ophang haakje (€ 5,- extra)

Geboortekisten: de geboortekisten zijn beschikbaar in drie formaten met bijbehorende prijzen;

  • Middel:  L48 cm x W26 cm x H36 cm € 175,-
  • Groot:  L64 cm x W35 cm x H45 cm € 195,-
  • XXL :  L75 cm x W43 cm x H53 cm € 230,-

Standaard wordt de bovenzijde en de voorzijde beschilderd. De zij- en achterkant zullen in een bijpassende kleur beschilderd worden. Indien er de wens is om deze zijden ook gedetailleerd te beschilderen dan is dat mogelijk voor een bedrag van € 39,- per kant.

Bovenstaande kosten zijn exclusief verzending. Voor middel en grote kisten zijn de verzendkosten € 8,90. De XXL kisten verzenden we voor € 15,-.

"...Het is uniek en ik heb nog niet eerder iets dergelijks gezien. Je kunt zien dat het werk met passie is gemaakt, net zoals alle andere werken die Saskia maakt." 

Daphne

Tof dit! maar wie zijn wij?

Wij zijn Saskia en Linde, twee enthousiaste ondernemers die ontzettend veel energie krijgen van alles wat met verf te maken heeft! Hieronder stellen we onszelf even voor! Heb je vragen? Leuk! Stel ze gerust via het contact formulier!

Saskia van der Vorm

Hi! Ik ben Saskia, getrouwd met mijn fijne man Eelco en trotse moeder van Phéline, onze heerlijke dochter van 4 jaar!

Al een aantal jaren ben ik in de weer met Spray Paint bussen om creatieve creaties te maken. Toen mijn dochter geboren werd, realiseerde ik me dat een kindje naast heel veel liefde en plezier ook ontzettend veel spullen met zich meebrengt. Hierdoor ben ik mijn passie voor Spray Paint gaan combineren met items die ik in eerste instantie voor Phéline kon maken.

Voor alle spullen die we ineens in huis hadden voor onze dochter wilde ik graag een speelgoedkist hebben, maar wel eentje die goed in ons huis zou passen. Deze kist was de eerste die ik heb gemaakt met mijn Spray Paint bussen en bleek
werkelijk ideaal voor het opbergen van speelgoed.

De kist werd een enorm succes, niet alleen bij onszelf maar ook bij de mensen die langskwamen en de kist zagen staan. Ik kreeg steeds meer opdrachten om ook een soortgelijke kist te maken en ik begon me te realiseren dat ik met mijn kisten ook veel kan betekenen voor de mensen om me heen!

Toen ik mijn eigen bedrijf begon heb ik dan ook geen moment getwijfeld en heb ik de speelgoedkisten meteen opgenomen in mijn assortiment. Ik vind het zo ontzettend gaaf om de problemen die wij hadden met alle kinderspullen op zo'n persoonlijke manier ook bij andere mensen te kunnen oplossen! De kisten zijn uniek en fantastisch om voor iemand te mogen maken!

Mag ik jou hier ook mee helpen? Stuur me een berichtje! Ik antwoord binnen 48 uur!

 

Saskia van der Vorm, kunstenaar, spray paint artist
Profielfoto Linde Your Art Service

Linde Sevenhuijsen

Hi! Ik ben Linde, getrouwd met Jacco en moeder van Ties, Luna en Just!

Toen mijn dochter naar haar “grote” meisjes kamer mocht was dat een kamer met een kille blauwe muur. Dat vonden we allemaal niet zo passen en toen ben ik begonnen met het schilderen van bloemen, beestjes en figuurtjes.  

Dit liep allemaal wat uit de hand, het resultaat was een intensief beschilderde bloemige muur met al haar geliefde knuffels erop en natuurlijk mocht Sky van Paw Patrol ook niet ontbreken.  

Iedere avond gaat ze met een lach op haar gezicht naar bed en vraagt of het licht nog even aan mag blijven zodat ze nog even naar de muur kan kijken. 
 
Ik vind het ontzettend belangrijk dat jouw persoonlijke verhalen een plekje krijgen in je leven en dat kunst toegankelijk is voor iedereen. En dan vooral, de kunst die JIJ mooi vindt. Ik wil jullie een muurschildering geven waar je iedere dag plezier van hebt!

Mag ik voor jou ook aan de slag? Stuur me een berichtje!

Vragen? We helpen graag!

Kijk bij de veelgestelde vragen of stuur me een berichtje via onderstaand contactformulier! We nemen binnen 48 uur contact met je op!