yourartservice.nl

Jouw maatwerk!

Maatwerk zonder hokje

Soms wil je graag maatwerk dat niet in een bepaald hokje past!

 

Je wilt bijvoorbeeld:

 

  • een meubel opfrissen op een bijzondere manier
  • een schildering op de muur van de kinderkamer
  • een mooi schilderij aan de muur hangen van je favoriete landschap
  • of iets totaal anders!

 

Hieronder vind je enkele voorbeelden van opdrachten die niet in een bepaald hokje pasten maar waarmee mijn opdrachtgevers wel een glimlach op hun gezicht kregen van herkenning!

Mocht jij een dergelijk maatwerk product hebben waar ik je wellicht mee kan helpen? Laat het me weten! Ik neem binnen 24 uur contact met je op!

Nijntje schommelstoel

Enkele voorbeelden van maatwerk

Gepersonaliseerd overhemd Citroen DS

iets meer details

Kunst kan je ophangen aan de muur maar kan ook voorkomen in veel alledaagse voorwerpen. Met mijn kunst wil ik voor jou een verbinding maken tussen enerzijds wat decoratief, mooi en herkenbaar is en anderzijds wat praktisch is. Deze twee kunnen namelijk prima samen! 

 

Opdrachten die ik aanneem kunnen dan ook op doek worden uitgevoerd maar ook op een voorwerp zoals een kast/ stoel/ triptrap of object dat jij zelf aanlevert. De enige voorwaarde voor het werken met spray paint is voor mij dat het voorwerp verticaal moet kunnen liggen i.v.m. verschillende technieken die ik gebruik. Muurschilderingen vallen ook onder de mogelijkheden, maar deze maak ik met penselen en niet met Spray Paint.

 

Werken kan ik maken op basis van een afbeelding of foto maar ook naar aanleiding van een idee of thema waar ik een ontwerp van maak. Al mijn werken zijn gemaakt met acryl verf en verwerk ik voornamelijk met behulp van spuitbussen (Spray Paint), mijn werken worden volledig afgelakt waardoor deze tegen een stootje kunnen en ongevaarlijk zijn voor bijvoorbeeld jonge kinderen of huisdieren.  

Vragen? Laat dan hier een berichtje achter!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.